דף הבית >> בשר ועוף >> קובה בתבנית
 
קובה בתבנית / גרסיה גרגו
 

המצרכים

מעטפת הבורגול עם בשר טחון לא מבושל הופכת לשכבה
תחתונה ועליונה בתבנית ובאמצע הבשר המטוגן.

לבצק המעטפת

3 כוסות בורגול מבורר מושרה וסחוט
250 גרם בשר טחון
¼ כוס קמח
מלח
פלפל שחור
קינמון

לשים היטב ומניחים לרבע שעה.

מלית

2 בצלים קצוצים
2 כפות שמן
200 גרם בשר טחון
מלח
פלפל
קינמון
50 גרם צנוברים מטוגנים

אופן ההכנה

מטגנים את בצלים עד להזהבה מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים חמש דקות.
מתבלים ומוסיפים צנובר מטוגן.
משטחים חצי מכמות הבצק בתבנית משומנת מעל משטחים את המלית ומכסים בבצק שנשאר.
מסמנים מעוינים על הבצק, במרכז כל מעוין מניחים צנובר או פיסטוק.
מזליפים מעט שמן זית מלמעלה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כחצי שעה.

הערות שלי

השתמשתי ב- 400 גרם בורגול דק שהשרתי חצי שעה.
שמתי 700 גרם בשר במילוי.
הוספתי לתיבול בהרט וצרור פטרוזיליה קצוצה.

* לאירוח נחמד להכין בתבנית שקעים.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים