דף הבית >> בשר ועוף >> קובה פתתה
 
קובה פתתה
 

מעטפת

4 תפו"א גדולים מבושלים בקליפה ומגוררים
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום

מערבבים לעיסה אחידה

מילוי

2 בצלים גדולים קצוצים
½ ק"ג בשר טחון
מלח
פלפל שחור
קינמון / בהרט
½ צרור פטרוזיליה קצוצה

מטגנים את הבצלים לשקיפות מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר
מחליף צבע מתבלים סוגרים את האש ומוסיפים את הפטרוזיליה.

אופן ההכנה

לוקחים מעט מתערובת המעטפת ויוצרים כדור (להרטיב מעט את הידיים)
במרכז כל כדור צרים גומה ודחוסים לתוכה כף מהמלית.
מגלגלים ומשטחים בכף היד.
טובלים בפרורי לחם / קמח מצה ולאחר מכן בביצה טרופה עם מלח.

מטגנים בשמן חצי עמוק (שמתי בשמן קצת כורכום לצבע)

* מתאים גם לפסח

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים