דף הבית >> בשר ועוף >> קובה מטוגנת
 
קובה מטוגנת / פינגווינית
 

מצרכים לקובה

2 כוסות בורגול דק
1 כוס קמח
60 גרם מרגרינה
כפית וחצי מלח

מצרכים למלית

2 בצלים קצוצים דק
½ ק"ג בשר בקר טחון
מלח
פלפל
בהרט
קינמון
פלפל שחור
100 גרם צנוברים
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה

הכנת הבצק לקובה

משרים כרבע שעה את הבורגול, מסננים וסוחטים ממש בחוזקה
על המסננת את שאריות המים
מעבירים לקערה מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים
מוסיפים את המרגרינה ומבליעים אותה
מקפידים שלא לערבב יותר מדי.
מכסים בניילון נצמד את התערובת כדי שלא תתייבש

הכנת המלית

מטגנים את הבצלים הקצוצים עד לשקיפות מוסיפים את הבשר הטחון
ומטגנים יחד 5 דקות.
מתבלים במלח, פלפל שחור, בהרט ומעט קינמון
מוסיפים 100 גרם צנוברים קלויים וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה.

הכנת הקובה

לוקחים חלק מהבצק מעבדים אותו מעט מאוד בידיים
קורצים כדורים ומניחים על משטח כ-6 קובות בכל פעם.
יוצרים בעזרת הידיים את הקובה מדי פעם מרטיבים את
הידיים על מנת ליצור את הצורה.
ממלאים במילוי, וממשיכים לגלגל בין הידיים את הקובה
להוצאת האוויר המיותר שנלכד בין הקובה למלית.
מניחים את הקובות המוכנות על ניר אפייה וממשיכים עד לסיום.

מטגנים בשמן חם ועמוק.
 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים