דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קוגל ירושלמי במחבת
 
קוגל ירושלמי במחבת
 

המצרכים

200 גרם אטריות דקות (רצוי ביצים) מבושלות לפי הוראות היצרן.
2 ביצים גדולות
1/3 כוס סוכר חום
1 כף סוכר לבן
1 כפית פלפל שחור
קורט מלח
¼ כוס שמן

אופן ההכנה

יוצקים מעט שמן למחבת בקוטר 20 ס"מ ומחממים על הגז.
מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה ויוצקים למחבת החמה.
מטגנים במחבת מכוסה כ- 8 דקות מכל צד להשחמה יפה.


* ניתן להכפיל כמויות ולהכין במחבת גדולה יותר.
* סוכר ופלפל שחור אפשר כמובן לשנות לפי טעמכם.
 


 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים