דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> קונפי עגבניות
 
קונפי עגבניות / אילנד
 

קולפים עגבניות, חותכים לרבעים ומורידים את שכבת הבשר הפנימית עם הגרעינים.
מתקבלות ארבע פרוסות דקות של עגבנייה.

מורחים תבנית מרופדת בנייר אלומיניום ב- ¼ כוס שמן זית.
מניחים את פרוסות העגבנייה כשהצד הפנימי כלפי מטה.
מזליפים עוד 1/4 כוס שמן זית על העגבניות עצמן.
מתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח, שום כתוש וענפי טימין.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 125 מעלות שעתיים עד שעתיים וחצי.

ניתן להשתמש בסנדוויצ'ים, קישים, סלטים, פיצה, אפילו לשלב בתוך
חמאה וליצור חמאת קונפי.

* אני הכנתי לי צלחת לבנה במרכז הנחתי כמה עגבניות יחד עם
  השמן  הטעים של הקונפי וניגבתי עם פיתה עיראקית (:
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים