| דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> קוסקוס במיקרו |
|
קוסקוס במיקרו |
|
|
המצרכים
4 כוסות סולת
900 מ"ל מים רותחים
1 כפית מלח
100 מ"ל שמן
אופן ההכנה
מכניסים את המצרכים לכלי מתאים לבישול במיקרו מערבבים
ומכניסים למיקרו ל- 4 דקות (לא מכוסה).
מערבבים עם כף את כל "היציקה" (ככה זה נראה זה בסדר)
ומחזירים למקרו ל- 4 דקות נוספות.
מערבבים ומעבירים את "היציקה" למסננת קוסקוס.
מחכים כמה דקות ש"היציקה" תתקרר ומעבירים עם היד דרך המסננת.
מקבלים קוסקוס טעים מאוד. (:
* חשוב לתת לגרגירים להתקרר לפני ששמים עליהם את המרק.
מרק לקוסקוס : קישור
מרק לקוסקוס : קישור
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|