| דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש אנטיפסטי |
|
קיש אנטיפסטי
|
|
|
בצק קיש - סירקיס
המצרכים
260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת) תחתית ודפנות
ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.
מילוי אנטיפסטי
מכינים אנטיפסטי מ:
חצילים, בצל, פלפלים, בטטה, קישואים (מה שאוהבים)
חותכים את הירקות לקוביות גדולות מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל
ומכנסים לתנור 200 מעלות טורבו עד שמוכן.
בלילה
3 ביצים טרופות
2 גביעי לבן / יוגורט / שמנת חמוצה
מלח, פלפל
מערבבים את כל מצרכי הבלילה למרקם אחיד.
הרכבת הקיש
מפזרים את האנטיפסטי על הבצק הקפוא
מעל מפוררים כ- 100-150 גרם גבינה בולגרית / רוקפור / פרמזן
אפשר לשלב כמה גבינות מעל יוצקים את הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|