דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש בצל
 
קיש בצל
 

בצק קיש - סירקיס

המצרכים

260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה

אופן ההכנה


מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת) תחתית ודפנות
ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.


מילוי בצל - דפנה מגרמניה

המצרכים

4-3 בצלים גדולים קצוצים
כף סוכר
80 גרם חמאה
3 כפות אבקת מרק בצל
4 כפות קמח

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל ב- 30 גרם חמאה וכף סוכר.
כשהבצלים משחימים מוסיפים את יתרת החמאה ושאר המצרכים ומערבבים.
מפזרים את התערובת על הבצק הקפוא.
מעל יוצקים את הבלילה.

בלילה

3 ביצים טרופות
2 גביעי לבן / יוגורט / שמנת חמוצה
מלח
פלפל שחור

מערבבים את כל מצרכי הבלילה למרקם אחיד.

מעל הבלילה מפזרים 150 גרם גבינה צהובה מגוררת.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים