| דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש רוקפור ואגוזים |
|
קיש רוקפור ואגוזים
|
|
|
בצק קיש - סירקיס
המצרכים
260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת) תחתית ודפנות
ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.
מילוי רוקפור ואגוזים - עידית המקורית
המצרכים
200 גר' גבינת רוקפור
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
1 שמנת מתוקה
3 ביצים
2 כפות קמח
1 כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
מפוררים את הרוקפור על הבצק הקפוא ומפזרים מעל את האגוזים.
מערבבים את שאר מצרכי המילוי ויוצקים על האגוזים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|