דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש רוקפור ובטטה
 
קיש רוקפור ובטטה
 

בצק קיש - סירקיס

המצרכים

260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה

אופן ההכנה

מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת) תחתית ודפנות
ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.

מילוי רוקפור ובטטה

מערבבים בטטה אחת קטנה חתוכה לקוביות קטנות
עם מעט שמן מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס
ומכניסים לבישול של 5 דקות במיקרו.

מפוררים על הבצק הקפוא 200 גרם גבינת רוקפור
מסדרים את קוביות הבטטה על הרוקפור ויוצקים מעל את הבלילה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.

בלילה

1 שמנת מתוקה
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס

מערבבים את כל מצרכי הבלילה למרקם אחיד.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים