| דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש רוקפור ובטטה |
|
קיש רוקפור ובטטה
|
|
|
בצק קיש - סירקיס
המצרכים
260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת) תחתית ודפנות
ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.
מילוי רוקפור ובטטה
מערבבים בטטה אחת קטנה חתוכה לקוביות קטנות
עם מעט שמן מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס
ומכניסים לבישול של 5 דקות במיקרו.
מפוררים על הבצק הקפוא 200 גרם גבינת רוקפור
מסדרים את קוביות הבטטה על הרוקפור ויוצקים מעל את הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.
בלילה
1 שמנת מתוקה
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
מערבבים את כל מצרכי הבלילה למרקם אחיד.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|