| דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קיש תרד וגבינה כחולה |
|
קיש תרד וגבינה כחולה
|
|
|
בצק קיש - סירקיס
המצרכים
260 גרם קמח
3/4 כפית מלח
3/8 כוס מים קרים (90 מ"ל)
150 גרם חמאה
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת כדור
משטחים את הבצק בתבנית פאי 26-28 (רצוי תבנית מתפרקת)
תחתית ודפנות ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.
מילוי תרד וגבינה כחולה / איילת בן-יוסף
המצרכים
½ חבילת תרד קפוא סחוט היטב
100 גרם גבינה בסגנון רוקפור מפוררת
1 קרטון שמנת מתוקה לבישול
3 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל המצרכים ויוצקים על הבצק הקפוא.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|