דף הבית >> דגים >> קציצות טונה ברוטב פיקנטי
 
קציצות טונה ברוטב פיקנטי 
 

המצרכים לקציצות

4 קופסאות בינוניות של טונה בשמן - מסוננות (קופסה טונה בינונית = 160 גרם לפני סינון)
100 גרם פרורי לחם
1 בצל גדול מגורר
4 ביצים
כף אריסה
חצי צרור כוסברה
מלח
פלפל שחור

המצרכים לרוטב

1-2 ראשי שום קלופים (אני אוהבת לשים שיני שום שלמות)
כף שטוחה פפריקה חריפה
כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה כורכום
חצי כוס שמן
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
1פלפל חריף (או יותר לפי החריפות שאוהבים) חתוך לטבעות
½ צרור כוסברה קצוצה
לימון כבוש חתוך לרצועות מוסיף המון אם יש
מלח
2-3 כוסות מים

ניתן להוסיף זיתים מגולענים שהושרו חצי שעה במים רותחים (לא חייב)

אופן ההכנה

שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר רחב, מביאים לרתיחה ומסדרים את קציצות הטונה מעל,
במידה וחסרים מים להוסיף מים רותחים, המים צרכים להגיע קצת פחות מגובה הקציצות.
לבשל חצי מכוסה עד שהרוטב מצטמצם ונשארים מעט נוזלים.

* אפשר לטגן את הקציצות לפני ההוספה לרוטב אבל לא חייבים, אישית אני אוהבת
  יותר בלי הטיגון ובלי הזיתים אבל יש מי שמעדיף אחרת (:
 
 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים