8 תפוחי עץ
2 כפות סוכר חום
4 כפות סירופ תירס בהיר (אני שמתי דבש)
מיץ מחצי לימון
לפירורים
220 גרם קמח תופח
100 גרם שיבולת שועל
75 גרם קוקוס
200 גרם סוכר חום
200 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
מקלפים את התפוחים מוציאים את הליבה וחותכים לשמונה חלקים.
מכניסים למחבת את הסוכר, את הסירופ ואת התפוחים ומבשלים עד שהתפוחים
מתרככים (אבל לא לחלוטין) בעזרת כף מניחים את התפוחים בתבנית מס' 26 משומנת.
מכניסים לקערה את כל המצרכים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה המומסת
תוך כדי ערבוב כך שכל החומרים יתמזגו.
מפזרים את הפירורים מעל התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ - 45 דקות.
נוצר קרום פריך וטעים.