250 גרם תמרים דחוסים (בוואקום)
¾ כוס סוכר
200 גרם חמאה/מרגרינה
100 גרם אגוזים קצוצים
כפית קינמון
250 גרם פצפוצי אורז
קוקוס לפיזור
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים מלבד פצפוצי האורז והקוקוס לסיר ומבשלים על
להבה בינונית תוך ערבוב עד שנוצרת עיסה אחידה.
מורידים מהאש מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים היטב.
בתבנית מרובעת / מלבנית מפזרים קוקוס בתחתית ומשטחים את העיסה.
מעל מפזרים שוב קוקוס ומקררים.
חותכים לריבועים ומאפסנים בקופסה.