דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> רביולי במילוי בטטה
 
רביולי במילוי בטטה
 

בצק לרביולי / ג'אקומו

250 גרם קמח דורום או קמח לבן
2 ביצים
1 כף שמן
2 כפות מים
½ כפית מלח

אופן ההכנה

מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומפעילים עד שנוצר בצק אחיד.
מניחים את הבצק בתוך שקית ניילון ושומרים במקרר במשך שעה אחת.
מכינים עלים, רצוי עם מכונת פסטה וחותכים מהם עיגולים בקוטר של כוסית יין.
במרכז כל עיגול מניחים את המילוי, מורחים את שולי העיגול בחלבון של ביצה ומניחים
מעל את העלה השני. מהדקים באצבעות מסביב סביב.
מבשלים במים רותחים מומלחים במשך 4-5 דקות.

מילוי בטטה (אפשר למלא במבחר מילויים שאוהבים)

חותכים בטטה גדולה לקוביות, מערבבים עם מעט שמן מתבלים במלח ופלפל שחור גס.
מכניסים למיקרו לבישול של 10 דקות, מוציאים מועכים לפירה ומוסיפים מעט שום כתוש.

רוטב להגשה עם הרביולי

מחממים חצי כוס שמנת מתוקה (אין צורך להביא לרתיחה) מוסיפים כפית גדושה פסטו,
מלח, פלפל שחור גס, מערבבים ויוצקים על הרביולי לפני ההגשה.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים