חצי קילו קמח
חצי כוס חלב פושר
20 גרם שמרים יבשים
80 גרם סוכר
כפית מלח
2 ביצים
100 גרם חמאה רכה
ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר 10 דקות
להתפיח עד הכפלת הנפח או לילה (9-12 שעות) במקרר .
מילוי
ממרח שוקולד השחר
מעט קינמון לפזר על ממרח השוקולד (אם אוהבים)
לרדד בצק איך שרוצים מלבן או עיגול, למרוח את המילוי,
לחתוך למשולשים ולסגור ליצירת רוגלך למרוח בחלמון+כף מים,
להתפיח שוב כ- 40 דקות ולאפות ב- 180מעלות כ- 20 דקות.
לאחר האפייה למרוח על הרוגלך בסירופ סוכר.
* אני חילקתי את הבצק ל- 3 חלקים כל חלק גלגלתי לרולדה וחתכתי כמו בתרשים.
סירופ סוכר
½ כוס סוכר
½ כוס מים
¼ כוס ברנדי (לא חובה)
להביא לרתיחה ולבשל 5 דקות