דף הבית >> בשר ועוף >> שוקרוט
 
שוקרוט / שגיא קופר
 

המצרכים

1 בצל קצוץ
1 פחית מסוננת של כרוב חמוץ (מומלץ של עסיס)
לחתוך בצל ולשקף אותו
1 כף זרעי קימל
3-4 גרגירי פלפל אנגלי
1 עלה דפנה חצוי
5-6 נקנקיות (רצוי מעושנות) חתוכות לעיגולים בעובי 2 ס"מ

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את שאר המצרכים מערבבים
ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד שמקבל צבע כמעט חום.
אפשר להוסיף גם פרוסות גזר.

* אפשר לשלב כמה נקניקיות וצלע או שתים מעושנות.
* אני הכנתי עם נקניקיות עוף וזנב (ישבן) הודו מעושן שחתכתי לקוביות.
 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים