| דף הבית >> בשר ועוף >> שוקרוט |
|
שוקרוט / שגיא קופר
|
|
|
המצרכים
1 בצל קצוץ
1 פחית מסוננת של כרוב חמוץ (מומלץ של עסיס)
לחתוך בצל ולשקף אותו
1 כף זרעי קימל
3-4 גרגירי פלפל אנגלי
1 עלה דפנה חצוי
5-6 נקנקיות (רצוי מעושנות) חתוכות לעיגולים בעובי 2 ס"מ
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את שאר המצרכים מערבבים
ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד שמקבל צבע כמעט חום.
אפשר להוסיף גם פרוסות גזר.
* אפשר לשלב כמה נקניקיות וצלע או שתים מעושנות.
* אני הכנתי עם נקניקיות עוף וזנב (ישבן) הודו מעושן שחתכתי לקוביות.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|