| דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> שמאלץ מיט גריוועלך |
|
שמאלץ מיט גריוועלך
|
|
|
חותכים שומן של עוף עם העור לקוביות קטנות
משהו כמו ס"מxס"מ.
מכניסים לסיר קטן ומטגנים על אש קטנה/בינונית
עד שהשומן נמס והעור מתכווץ.
קוצצים בצל גדול לקוביות בינוניות ומוסיפים לסיר,
מטגנים יחד עד שהבצל משחים והעור קראנצ'י ומתבלים במלח.
מורידים מהאש יוצקים לצנצנת ושומרים במקרר.
בשעת החשק (: פורסים לחם רצוי שחור או חלה טרייה
מורחים שכבה נאה של שמאלץ מיט גריוועלך זורים מעט מלח מעל
ואני לא אחראית לקולות שנשמעים (:
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|