דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> שמאלץ מיט גריוועלך
 
שמאלץ מיט גריוועלך
 

חותכים שומן של עוף עם העור לקוביות קטנות
משהו כמו ס"מxס"מ.
מכניסים לסיר קטן ומטגנים על אש קטנה/בינונית
עד שהשומן נמס והעור מתכווץ.

קוצצים בצל גדול לקוביות בינוניות ומוסיפים לסיר,
מטגנים יחד עד שהבצל משחים והעור קראנצ'י ומתבלים במלח.

מורידים מהאש יוצקים לצנצנת ושומרים במקרר.

בשעת החשק (: פורסים לחם רצוי שחור או חלה טרייה
מורחים שכבה נאה של שמאלץ מיט גריוועלך זורים מעט מלח מעל
ואני לא אחראית לקולות שנשמעים (:
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים