דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> שקדי מרק ביתיים
 
שקדי מרק ביתיים / לולי
 

המצרכים

100 מ"ל חלב
2 ביצים
1/3 כוס קמח
מלח

אופן ההכנה

מערבבים את הביצים עם קצת מהחלב ומוסיפים את הקמח לבלילה סמיכה
מוסיפים את יתרת החלב והמלח ומערבבים, המרקם צריך להיות מעט יותר
סמיך מפנקייק, אם דליל מידי ניתן להוסיף עוד קמח.

מחממים שמן עמוק במחבת ודרך פומפייה מעבירים נטיפים מהבלילה לשמן
ומטגנים להזהבה.
בכל פעם לטגן כמות קטנה כדי שיהיו שקדים בודדים ולא גושים
השקדים מוכנים מהר מאוד, כדאי לערבב אותם באמצע הטיגון כדי
שיזהיבו מכל הכיוונים.

מוסיפים למרק רק בעת ההגשה
מקור המתכון: מתורגם מהונגרית מספר ישן נושן

* אני הוספתי כמעט כוס קמח.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים