1 בצל גדול קצוץ
½ פלפל חריף חתוך לקוביות קטנות (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
1 פלפל אדום גדול חתוך לקוביות קטנות
3 עגבניות אדומות גדולות חתוכות לקוביות קטנות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח
7 ביצים טרופות
אופן הכנה
מטגנים את הבצל 2 דקות לשקיפות מוסיפים את הפלפלים וממשיכים
לטגן עוד 2 דקות
מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומבשלים יחד כ- 5 דקות.
יוצקים פנימה את הביצים הטרופות ומבשלים תוך ערבוב עד שהביצים
נקרשות (לא ליבש).