400 גרם עלי תרד קצוצים
3 שיני שום פרוסות
כף שמן לטיגון (השתמשתי בזיתולה)
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
100 גרם גבינה בולגרית/חמד חתוכה לקוביות בערך ס"מ X ס"מ
4 ביצים
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים כמה
שניות להזהבה קלה.
מוסיפים את עלי התרד הקצוצים מערבבים כמה דקות עד שעלי התרד "נובלים"
יוצקים את השמנת מתוקה מתבלים בפלפל שחור גרוס ומלח
מבשלים כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב להסמכה קלה.
מפזרים מעל את קוביות הגבינה (לא לערבב)
ומיד שוברים מעל את הביצים מכסים את המחבת
לכמה דקות עד שביצים מוכנות כל אחד לפי מידת המוכנות
האהובה (אני אוהבת שהחלמון נשאר נוזלי)
* מנה ל- 2 אנשים * לא להגזים עם המלח הגבינה מלוחה (: * בהגשה טעים לפזר מעל השקשוקה פרמזן מגורר