½ כוס שמן
1 בצל גדול קצוץ
2 כוסות חיטה שטופה
1 ראש שום קלוף
1 כפית שום כתוש
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור גרוס
מלח
½5 כוסות מים
אופן ההכנה בסיר לחץ (אפשר לבשל בסיר רגיל זמן הבישול ממושך יותר)
מטגנים את הבצל בחצי כוס שמן להזהבה קלה מוסיפים את שיני השום, השום הכתוש
והתבלינים ומערבבים יחד כחצי דקה.
מוסיפים את החיטה והמים, סוגרים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית
כ- 50 דקות לאחר הרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
* מתאים לחימום ביום קריר (: