חלקי עוף
כף גדושה שום כתוש / 2 ראשי שום קלופים (שיניים שלמות)
2 קופסאות זיתים מגולענים מסוננים ומושרים חצי שעה במים רותחים
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
צרור כוסברה (לא חובה)
1/4 כוס שמן
תבלינים
פפריקה מתוקה, כורכום, מלח, כפית הריסה, 1 לימון כבוש או 3 קטנים .
אופן ההכנה
יוצקים לסיר רחב 3 כוסות מים
מוסיפים את כל המצרכים מלבד העוף ומביאים לרתיחה
לאחר הרתיחה מוסיפים את העוף
מבשלים חצי מכוסה על אש נמוכה עד שהעוף מוכן
ורוב הנוזלים מתאדים.