150 גרם אגוזי מלך
100 גרם גרעיני חמנייה
100 גרם גרעיני דלעת
2 כפות זרעי כוסברה
100 גרם שקדים פרוסים
100 גרם שומשום
30 מ"ל שמן זית (2 כפות)
תיבול
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות זעתר
אופן ההכנה
שמים בתבנית את כל המצרכים מלבד מצרכי התיבול מערבים וקולים בתנור
שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות. בזמן האפייה מערבבים מידי פעם.
בגמור הקלייה מוצאים את התבנית מתבלים מערבבים ומקררים.
לאחר הקירור מאחסנים בצנצנות אטומות במקרר.
* ניתן לגוון עם פיסטוקים, צנוברים, בוטנים ... * מתאים גם לגבינות, מאפים, על טחינה עם וחציל וסתם לנשנש (: