5-6 תפו"א
¼ כוס מים
¼ שמן זית/רגיל
1 כף שום כתוש
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
מלח
אופן ההכנה
חותכים את תפו"א לפלחים (6-8 פלחים מכל תפו"א) מכניסים לכלי מתאים למיקרו
מוסיפים רבע כוס מים ומכניסים לבישול במיקרו ל- 10 דקות.
ניתן לבשל חצי בישול על הגז.
מוציאים לקערה ומערבבים עם שמן רגיל/זית, שום כתוש, פפריקה חריפה ומתוקה,
פלפל שחור גרוס, כורכום ומלח.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו עד שמוכן ושחום כ- 30 דקות.