8 תפו"א בינוניים מבושלים בקליפתם
2 שמנת מתוקה
6 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
100 גרם גבינת פרמז'ן/פקורינו
אופן ההכנה
מקלפים את תפו"א חוצים לשניים ומסדרים בתבנית חד פעמית גדולה בשכבה אחת.
מערבבים את השמנת מתוקה עם שאר המצרכים מלבד הגבינה ויוצקים על תפו"א.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות 30 דקות ועוד 10 דקות בחום עליון להשחמה.
בזמן האפייה (פעמיים שלושה) לוקחים עם כף מרוטב השמנת ויוצקים על תפו"א.
בהגשה מפזרים פרוסות גבינה דקיקות (לחתוך עם חותכן ירקות) על תפו"א או גבינה מגוררת גס.