200 גרם חלבה
200 גרם חמאה
3 כפות קקאו
1/2 כוס חלב
מעט קוניאק
מעט רום
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים לסיר קטן ומחממים תוך כדי ערבוב עד שמתקבל קרם חלק.
אין צורך להביא לרתיחה.
מקררים מעט את הקרם מורחים כל וופל ב- 4-5 כפות על הצד של הקוביות הקטנות.
וופל קרם וופל קרם כך עד האחרון.
על הוופל העליון יוצקים את כל הקרם שנשאר.
מכניסים למקרר לשעתיים שלוש לפני הפריסה.
* את הוופלים ניתן להשיג בטיב טעם. * בפסח ניתן להחליף את הוופלים במצות.