דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> דלעת מקורמלת
 
דלעת מקורמלת 
 

המצרכים

1 ק"ג דלעת חתוכה לפרוסות / קוביות

לרוטב מערבבים בקערה גדולה

2 כפות דבש
2 כפות סוכר חום
½ כפית קינמון
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כף סויה בסגנון סיני (אוסם)
2 כפות שמן
¼ כפית מלח
¼ כוס מים רותחים
מעט עלי רוזמרין

אופן ההכנה

מכניסים את הדלעת החתוכה לקערת הרוטב מערבבים היטב ומעבירים את הכל
(הדלעת עם הרוטב) לתבנית.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו כשעה.
כל 15 דקות פותחים את התנור ויוצקים מהרוטב על הדלעת.

* אפשר להכין גם עם בטטה
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים