½ ק"ג כבדי עוף
1בצל אדום גדול פרוס דק
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות ברנדי
4-5 כפות פיסטוקים או אגוזי מלך קלויים וקצוצים
100 גרם חמאה (שומרי כשרות יכולים להחליף במחמאה)
אופן ההכנה
להמליח ולפלפל את הכבדים ולטגן במעט חמאה שישארו וורודים.
לטגן את הבצל הפרוס במעט שמן להזהבה.
להכניס למג'ימיקס / מעבד מזון את האגוזים הקלויים והבצל המטוגן
וללחוץ על פולסים עד מרקם של משחה.
להוסיף את הכבדים הברנדי החמאה ולעבד הכל לאחידות.
לתקן תיבול מלח פלפל ברנדי לפי הטעם.
.
לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד לפזר כף אגוזים או פיסטוקים על התחתית.
לצקת את תערובת הכבדים ליישר ולעטוף היטב בניילון נצמד מהודק לכבד.
לאחסן במקרר לפחות 24 שעות לפני ההגשה.