1 כבד אווז (700 גרם +-) פרוס לפרוסות עבות כ- 2 ס"מ
1 כפית שמן
3 בצלים גדולים קצוצים גס
1 כף גדושה סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה
מחממים את המחבת עם כפית שמן.
מוסיפים למחבת את פרוסות הכבד מטגנים 2-3 דקות מכל צד וממליחים מעט.
מוצאים את פרוסות הכבד לצלחת.
לאותה מחבת עם מיצי הכבד מוסיפים את הבצלים הקצוצים והסוכר ומטגנים עד לריכוך והזהבה.
מתבלים בפלפל שחור גרוס ומעט מלח לפי הטעם.
בצלחת הגשה מניחים כמה כפות מהבצלים המקורמלים ומעל 2-3 פרוסות כבד אווז.