שמים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.
מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר).
חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.
אופים עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-20 דקות.
מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
הערות שלי (קיצי)
* זמן האפייה אצלי היה 15 דקות צריך לשים לב בכל תנור זה קצת אחרת.
בין מוכן לשרוף לא צריך הרבה זמן (: * הכנתי במיקסר חשמלי. * ניתן להחליף את המרגרינה בחמאה / מחמאה יוצא טעים מאוד.
הטעם "האמיתי" זה מרגרינה.
קישור למקור המתכון: כאן
קישור לסרטון של קרין גורן מכינה את העוגיות: כאן