1 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים L
2/3 כוס סוכר (150 גרם)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
150 גרם נוטלה
100 גרם קוקוס
כפית תמצית שקדים / רום
אופן הכנה
מכניסים לקערת המיקסר את השמנת מתוקה הביצים והסוכר ומערבלים כ- 3 דקות
עד שהתערובת נעשית קרמית.
מוסיפים את הנוטלה ותמצית השקדים / רום ומערבלים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח והקוקוס ומערבלים מעט עד שהתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 45 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
* ניתן לאפות בשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.
---