דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> קרם טורקי
 
קרם טורקי של פאני / באדיבות מירב קדמי 
 

המצרכים

1 ליטר חלב
7 כפות קמח (לא גדושות מדי)
5 שקיות סוכר וניל
6 כפות סוכר שטוחות (אני שמתי 4)
50 גרם חמאה
קינמון

אופן ההכנה

שמים בסיר את הסוכר, סוכר וניל, קמח והחלב ומבשלים תוך כדי ערבוב תמידי רצוי
במטרפה ידנית עד לרתיחה.
מורידים את הסיר מהאש מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסת החמאה.
במידה וישנם גושים ניתן בעזרת בלנדר סטייק ידני לטחון מעט למרקם חלק.
מעבירים את הקרם לכלי הגשה מצננים לטמפ' החדר מפזרים מעל קינמון ומכניסים
לקירור במקרר.
 


 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים