דף הבית >> מרקים >> צורבה שעועית עם קבנוס
 
צ'ורבה שעועית עם קבנוס 
 

המצרכים

50 מ"ל שמן
1 בצל גדול קצוץ דק
250 גרם שעועית לבנה מושרת
5 שיני שום קצוצות
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי קצוצים
400 גרם עגבניות מרוסקות (אני השתמשתי ב- MULTI)
100 גרם רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
3 עלי דפנה
1 כף סוכר
4 קוביות פטרוזיליה / כוסברה (דורות) או כ- ¼ צרור פטרוזיליה / כוסברה טרייה קצוצה
2 ליטר מים
200 גרם קבנוסים פרוסים לעיגולים
4 נקנקיות עגל פרוסות לעיגולים (לא חובה)

אופן ההכנה

בסיר לחץ מטגנים את הבצל בשמן להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים יחד כדקה.
מוסיפים את שאר המצרכים מלבד 100 גרם קבנוסים (מתוך 200 הגרם) ונקניקיות העגל.
סוגרים את הסיר ומבשלים שעה וחצי.
לאחר שחרור הלחץ בסיר טועמים מתקנים תיבול במידת הצורך ומוסיפים את הנקניקיות
ושאר הקבנוס, מבשלים 5 דקות ומכבים את האש.


* מי שאוהב את המרק סמיך יותר בעזרת כף או ממחה תפו"א מרסקים חלק מהשעועית ..בתוך הסיר.
* ניתן להעשיר את המרק עם נתח בשר מתאים כמו שפונדרה, עצם מוח. (אם או בלי   ..הקבנוס)

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים