דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת גבינה בישקוטים ואייריש קרים
 
עוגת גבינה בישקוטים ואייריש קרים
 

המצרכים


300 גרם בישקוטים
500 גרם גבינה לבנה 9% / 5%
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
50 מ"ל ברנדי
50 מ"ל אייריש קרים

קפה לטבילת הבישקוטים

2 כפיות גדושות אבקת נס קפה
1/4 כוס מים רותחים להמסת הקפה
כוס חלב
50 מ"ל אייריש קרים

לאחר המסת אבקת הנס קפה במים הרותחים להוסיף
את שאר המצרכים ולערבב.

אופן ההכנה


מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה
מוסיפים את הגבינה הלבנה וממשיכים בערבול על מהירות נמוכה
תוך הוספת הברנדי והאייריש קרים עד לקבלת קרם אחיד.

טובלים את הבישקוטים רק בצד אחד בקפה ומסדרים שכבה בתבנית
מעל משטחים מחצית מכמות הקרם
מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים ומעל את המחצית השנייה של הקרם.

מקשטים ב: אגוזים קצוצים / אבקת קקאו / אבקת נוגט / שוקולד מגורר ...


* רצוי לקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
 
 
 
הורדת קובץ להדפסה
 
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים