דף הבית >> לחמים ואופה לחם >> לחם ללא לישה
 
לחם ללא לישה - ניו יורק טיימס
 

המצרכים

3 כוסות קמח
½ 1 כוסות מים
¼ כפית שמרים יבשים
½ 1 כפיות מלח

אופן ההכנה


מערבבים את כל החומרים לעיסה דביקה וסוגרים בכלי על השיש כ 18 שעות.
שופכים את הבצק על משטח ומקפלים פעמיים כמו מעטפה.
משמנים קערה זורים בתוכה קמח תירס או קמח אחר ומכניסים לתוכה את הבצק
לאחרי שקופל כמעטפה ומתפיחים עוד שעתיים.
מחממים תנור ל- 230 מעלות כאשר סיר חרס/ברזל עם מכסה בתוכו.
שופכים את הבצק לסיר הלוהט.
אופים מכוסה 30 דקות ועוד כ 10-15 דקות בסיר פתוח עד להשחמה יפה.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים