3 כוסות קמח
½ 1 כוסות מים
¼ כפית שמרים יבשים
½ 1 כפיות מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים לעיסה דביקה וסוגרים בכלי על השיש כ 18 שעות.
שופכים את הבצק על משטח ומקפלים פעמיים כמו מעטפה.
משמנים קערה זורים בתוכה קמח תירס או קמח אחר ומכניסים לתוכה את הבצק
לאחרי שקופל כמעטפה ומתפיחים עוד שעתיים.
מחממים תנור ל- 230 מעלות כאשר סיר חרס/ברזל עם מכסה בתוכו.
שופכים את הבצק לסיר הלוהט.
אופים מכוסה 30 דקות ועוד כ 10-15 דקות בסיר פתוח עד להשחמה יפה.