מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח למלבן בעובי ½ ס"מ.
מיישרים את השוליים וחותכים לריבועים שווים (בגודל 10 ס"מ בערך).
שמים במרכז כל ריבוע כף גדושה מהמלית, וסוגרים באופן הבא:
מקפלים פינה אחת מעל גבעת הגבינה, ומקפלים את הפינה הנגדית כך
שתכסה את קצה הפינה הראשונה. מקפלים פינה שלישית מעליהן,
ואת הפינה הרביעית מעל הכל – אמורה להתקבל מעטפה כמעט סגורה לגמרי
(זה בסדר אם מלית הגבינה קצת מציצה).
מניחים את המעטפות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
מכסים ומניחים לתפיחה עד שהמעטפות כמעט מכפילות את נפחן.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מברישים בעדינות בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, עד שהגביניות
זהובות (גם בתחתית) מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מקור המתכון מהאתר של קרין גורן יש שם סרטון שכדאי מאד לראות מסביר
מצוין את הכנת צורת הגביניות <קישור>