450 גרם קמח רגיל
כפית שמרים יבשים
300 גרם מרגרינה
כף מלח
½ ביצה
200 גרם נקניק סלאמי חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים עד שנוצר כדור בצק
מוצאים את הבצק מוסיפים את קוביות הנקניק ולשים קצת יחד לפיזור הנקניק
בצורה שווה בכל הבצק לא יותר מידי
מחלקים את הבצק ל- 2 מכל חלק יוצרים גליל
מגלגלים כל גליל בשומשום וקצח עוטפים בניר אפייה ומכניסים
למקפיא לשעה
מוצאים ופורסים דק עד כמה שאפשר ומניחים על ניר אפיה
מברישים ב- ½ הביצה שנשארה מפזרים מעל מלח גס
אופים ב- 180 מעלות כ- 20 דקות.