דף הבית >> דגים >> גפילטע פיש
 
גפילטע פיש 
 

לקציצות הדגים


3 קרפיונים (בערך 3 ק"ג) טחונים עם העצמות

לדגים הטחונים מוסיפים

3 ביצים מס' 3
4 בצלים בינוניים קצוצים מטוגנים קלות
מלח
פלפל שחור
2 כפות מים
½ כפית סוכר
פרורי לחם / קמח מצה (כמות לפי מה שנדרש
שהעיסה תהייה במרקם מתאים להכנת קציצות)

מערבבים וטוחנים שוב הכל יחד
טועמים ומתקנים תיבול

ציר לבישול הדגים (רצוי לבשל בסיר רחב)

1 בצל קצוץ מטוגן
1 בצל קצוץ חי
2 גזרים חתוכים לטבעות
פלפל שחור
מלח
½ כפית סוכר
מים עד לגובה שליש הסיר

מסדרים את ראשי הדגים בתחתית הסיר, אם יש לדגים ביצים או חלב
מרימים את הזימים ומחביאים אותם שם (:
מעל מסדרים את קציצות הדגים, אם חסרים מים מוסיפים עד לגובה הקציצות,
מביאים לרתיחה ומוסיפים חצי כוס מי ברז.

מכסים את הסיר ומבשלים שעה על אש קטנה,
אחרי שעה טועמים את הציר אם יש צורך מתקנים תיבול וממשיכים לבשל שעה נוספת.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים