דף הבית >> דגים >> חריימה
 
חריימה / פסקל פרץ-רובין
 

מצרכים


5 כפות שמן
15 שיני שום מעוכות
6 כפות מיץ לימון טרי
½ 1 כפיות כמון טחון
1 כפית מלח
2 כפיות פפריקה חריפה
5 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים (אפשר פחות לפי כוח הסיבולת)
1 כוס מים
4 כפות רסק עגבניות
8-10 מנות דג (בורי, קורבינה,נסיכת הנילוס)

אופן ההכנה

מחממים את השמן בסיר בינוני, מוסיפים את השום, מיץ הלימון, הכמון,
המלח והפפריקה החריפה ובוחשים היטב.

מוסיפים את הפלפלים החריפים, ½ כוס מהמים ואת רסק ומערבבים.
מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות.

מוסיפים את יתרת המים ואחר כך את נתחי הדג.
מכסים ומבשלים על אש בינונית כ- 30 דקות.
 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים