4 גבינה לבנה רכה 9% (ק"ג גבינה)
21 גרם ג'לטין
1 כוס מים רותחים
2 שמנת מתוקה
כוס סוכר
ממיסים את הג'לטין בכוס מים רותחים ומקררים
מקציפים את השמנת מתוקה
מערבבים את הגבינה עם הסוכר
מערבבים הכל יחד
ציפוי
קופסת מחית אוכמניות כחולות
ההרכבה
מרפדים תבנית מס' 26 בתערובת הביסקוויטים עם החמאה ויוצקים מעל
את תערובת הגבינה.
מכניסים למקרר ל- 24 שעות (רצוי אפילו 36 שעות)
לאחר הקירור יוצקים על העוגה את קופסת מחית האוכמניות ומשטחים.