| דף הבית >> דגים >> קרפיון מבושל |
|
קרפיון מבושל |
|
|
המצרכים
1 בצל גדול קצוץ
3 גזרים פרוסים לטבעות
2 תפו"א בינוניים פרוסים ל- ½ 1 ס"מ עובי
1 דג קרפיון (משקל ½ 1- 2 ק"ג) פרוס לפרוסות
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל להזהבה קלה
מוסיפים את שאר המצרכים
ממלאים מים 2 ס"מ מעל הדג
מתבלים במלח ופלפל שחור
מבשלים שעה וחצי-שעתיים על אש קטנה
* טעים לאכול בטמפ' החדר או קר מהמקרר.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|