דף הבית >> דגים >> קרפיון מבושל
 
קרפיון מבושל
 

המצרכים


1 בצל גדול קצוץ
3 גזרים פרוסים לטבעות
2 תפו"א בינוניים פרוסים ל- ½ 1 ס"מ עובי
1 דג קרפיון (משקל ½ 1- 2 ק"ג) פרוס לפרוסות

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל להזהבה קלה
מוסיפים את שאר המצרכים
ממלאים מים 2 ס"מ מעל הדג
מתבלים במלח ופלפל שחור
מבשלים שעה וחצי-שעתיים על אש קטנה

* טעים לאכול בטמפ' החדר או קר מהמקרר.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים