דף הבית >> ריבות >> ריבת תפוזונים
 
ריבת תפוזונים
 

המצרכים

1 ק"ג תפוזונים
800 גרם סוכר

אופן ההכנה

מחוררים את התפוזונים עם קיסם שמים בסיר רחב מכסים במים ומביאים לרתיחה
חוזרים על פעולה זו 3 פעמים עם מי ברז חדשים.

מסננים את התפוזונים מוסיפים 800 גרם סוכר ומבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס
מוסיפים מקל קינמון וממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה - שעה ורבע עד להסמכת הסירופ.

---
לפני כיבוי האש כמו בכל ריבה רצוי לבדוק קרישה:
מכניסים צלחת זכוכית למקפיא למספר דקות
לוקחים כפית מנוזל הריבה ויוצקים לצלחת
מעבירים אצבע על הנוזל ויוצרים שביל
אם השביל נשאר ולא נסגר הריבה מוכנה.

 
הורדת קובץ להדפסה

       

       
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים