דף הבית >> כבושים >> פלפלים בתחמיץ
 
פלפלים בתחמיץ 
 

מטגנים / קולים 8-10 פלפלים / גמבות ומקררים בקערה מכוסה
מקלפים את הפלפלים ומוצאים את הגבעול, בדרך כלל הגבעול נשלף עם הגרעינים

לא שופכים את הנוזלים שיוצאים מהפלפלים

שמים את הפלפלים בכלי אחר, לנוזלי הפלפלים מוסיפים חצי כוס חומץ,
מעט סוכר, מלח, כמה שיני שום פרוסות.

מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול לפי הטעם ושופכים על הפלפלים.

* אפשר להוסיף לתיבול אורגנו יבש + גרגרי חרדל.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים