דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> סברינה
 
סברינה / לילית
 

המצרכים

5 ביצים גדולות מופרדות
7 כפות סוכר
6 כפות סולת רגילה
2 כפות קמח רגיל
2 כפות שמן
½ כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

להקציף את החלבונים עם 5 כפות סוכר.
להקציף את החלמונים עם השמן ו- 2 כפות סוכר.
למזג בין 2 העיסות בעדינות באמצעות כף
להוסיף לאט לאט תוך בחישה את הסולת, הקמח ואבקת האפייה.
לשמן תבנית מס' 24 לצקת לתוכה את העיסה ולאפות בתנור שחומם
מראש ל- 180 מעלות כ 30 דקות.

העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
היא לא אמורה להיות זהובה מדי.

מיד עם הוצאתה חמה מהתנור לצקת עליה את הסירופ החם.

הסירופ

2 כוסות מים
5 כפות סוכר
2 כפיות תמצית רום
2 כפות ריבת מישמש

להכניס את כל מרכיבי הסירופ לסיר לבשל רק עד שהסוכר והריבה יימסו, לא להרתיח.

ציפוי

להקציף שמנת מתוקה ולצפות את העוגה.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים