5 ביצים גדולות מופרדות
7 כפות סוכר
6 כפות סולת רגילה
2 כפות קמח רגיל
2 כפות שמן
½ כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם 5 כפות סוכר.
להקציף את החלמונים עם השמן ו- 2 כפות סוכר.
למזג בין 2 העיסות בעדינות באמצעות כף
להוסיף לאט לאט תוך בחישה את הסולת, הקמח ואבקת האפייה.
לשמן תבנית מס' 24 לצקת לתוכה את העיסה ולאפות בתנור שחומם
מראש ל- 180 מעלות כ 30 דקות.
העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
היא לא אמורה להיות זהובה מדי.