1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כפית גדושה קינמון
½ כוס שמן
3 ביצים
3 תפוחים בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות (לא קטנטנות)
100 גרם צימוקים / חמוציות
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים לבלילה אחידה את התפוחים והצימוקים
מוסיפים לבלילה בסוף.
מערבבים ויוצקים את הבלילה לתבנית משומנת אינגליש קייק גדולה (11*30 ס"מ) או
תבנית עגולה 24.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.
אחרי צינון העוגה בוזקים מעל אבקת סוכר.