דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת באונטי
 
עוגת באונטי 
 

העוגה מבוססת על עוגת השוקולית של שלי, תערובת הקוקוס של דנית סלמון,
רעיון הבורות של קרין גורן.
 
המצרכים לעוגה
 
4 ביצים
1 כוס שמן
¾ כוס סוכר
 1כוס שוקולית (140 גרם אבקה)
½ כוס חלב
 1כוס קמח תופח (140 גרם)
 
תערובת הקוקוס
 
½1 כוסות קוקוס טחון (120 גרם)
¼ כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 חלמונים מביצים גדולות
1 מיכל שמנת מתוקה
 
לערבב לתערובת אחידה
 
קרם שוקולד
 
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית קוניאק / רום / ליקר שאוהבים (לא חובה)
 
ממיסים בקערית (אחרי שהעוגה מתקררת) את השמנת מתוקה עם השוקולד
כדקה וחצי במיקרו.
מערבבים עד המסה מוסיפים את הקוניאק ומערבבים לקרם אחיד וחלק.
 
אופן ההכנה

מערבבים את כל מצרכי העוגה לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מס' 26 משומנת מחצית מתערובת השוקולד מעל מפזרים את תערובת
הקוקוס ומכסים במחצית תערובת השוקולד שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות. (בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה)
מצננים את העוגה. בעזרת הצד האחורי של כף עץ יוצרים כ- 15 בורות כמעט עד תחתית התבנית.
יוצקים את קרם השוקולד החם על העוגה. הבורות יתמלאו והקרם יצפה את העוגה.
 
 
* לאחסן את העוגה במקרר.
  אני אוהבת לאכול את העוגה קרה אך ניתן לחמם כמה שניות במיקרו לפני ההגשה ...
 

 
הורדת קובץ להדפסה

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים