ממיסים בקערית (אחרי שהעוגה מתקררת) את השמנת מתוקה עם השוקולד
כדקה וחצי במיקרו.
מערבבים עד המסה מוסיפים את הקוניאק ומערבבים לקרם אחיד וחלק.
אופן ההכנה
מערבבים את כל מצרכי העוגה לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מס' 26 משומנת מחצית מתערובת השוקולד מעל מפזרים את תערובת
הקוקוס ומכסים במחצית תערובת השוקולד שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות. (בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה)
מצננים את העוגה. בעזרת הצד האחורי של כף עץ יוצרים כ- 15 בורות כמעט עד תחתית התבנית.
יוצקים את קרם השוקולד החם על העוגה. הבורות יתמלאו והקרם יצפה את העוגה.
* לאחסן את העוגה במקרר. אני אוהבת לאכול את העוגה קרה אך ניתן לחמם כמה שניות במיקרו לפני ההגשה ...