דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> כרובית ברוטב אדום פיקנטי
 
כרובית ברוטב אדום פיקנטי
 

המצרכים
 
1 כרובית גדולה מחולקת לפרחים גדולים
¼ כוס שמן (50 מ"ל)
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות
1 רסק עגבניות קטן
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה פפריקה חריפה
1 כף אבקת מרק עוף
½ כפית סוכר
½ כפית חוויג' למרק
מלח
3 קוביות כוסברה (דורות) / כוסברה טרייה
2 כוסות מים
 
אופן ההכנה
 
יוצקים את השמן לסיר רחב ומטגנים את הבצל הקצוץ לשקיפות, מוסיפים את השום הפרוס לטיגון קצר של כמה שניות.
מוסיפים לסיר את שאר המצרכים (מלבד המים והכרובית) ומערבבים מוסיפים את
המים ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
לסדר את פרחי הכרובית בשכבה אחת בתוך הסיר ולבשל בסיר מכוסה  כ- 20 דקות
עד שהכרובית מוכנה.
הרוטב לא צריך לכסות את הכרובית, לנענע את הסיר מידי פעם ואחרי 10 דקות בישול
להפוך את פרחי הכרובית.

 

 
הורדת קובץ להדפסה

          

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים