המצרכים 1 ק"ג חזה חתוך לרצועות או קוביות בלילה 2 כוסות קמח תופח 2 ביצים L מלח ½1 כוסות מים המרקם של הבלילה צריך להיות כמו של פנקייק אופן ההכנה מחממים במחבת עמוקה / סיר שמן לטיגון עמוק (כ- 5 ס"מ גובה) טובלים את רצועות חזה העוף בבלילה ומטגנים משני הצדדים. מגישים חם בתוספת רוטב צ'לי מתוק / חריף / חמוץ מתוק. * אני אוהבת לטגן רצועות ולאחר הטיגון לחתוך את הרצועות לקוביות הרוטב נספג טוב יותר. * אפשר לצפות באותה בלילה בננות / פרוסות אננס לטגן ולהגיש בתוספת מייפל / סילאן / דבש / רוטב שוקולד/ קוקוס / אגוזים = מעדן (: