דף הבית >> בשר ועוף >> חזה עוף בציפוי בלילה עם רוטב צ'לי
 
חזה עוף בציפוי בלילה עם רוטב צ'לי 
 

המצרכים
 
1 ק"ג חזה חתוך לרצועות או קוביות
 
בלילה
 
2 כוסות קמח תופח
2 ביצים L
מלח
½1 כוסות מים
 
המרקם של הבלילה צריך להיות כמו של פנקייק
 
אופן ההכנה
 
מחממים במחבת עמוקה / סיר שמן לטיגון עמוק (כ- 5 ס"מ גובה)
טובלים את רצועות חזה העוף בבלילה ומטגנים משני הצדדים.
 
מגישים חם בתוספת רוטב צ'לי מתוק / חריף / חמוץ מתוק.
 
 
* אני אוהבת לטגן רצועות ולאחר הטיגון לחתוך את הרצועות לקוביות הרוטב
  נספג טוב יותר.

* אפשר לצפות באותה בלילה בננות / פרוסות אננס לטגן ולהגיש בתוספת
  מייפל / סילאן / דבש / רוטב שוקולד/ קוקוס / אגוזים = מעדן (:

 
הורדת קובץ להדפסה
 
          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים