דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> שוקולדית עם בורות שוקולד
 
שוקולדית עם בורות שוקולד 
 

העוגה מבוססת על עוגת השוקולית של שלי, רעיון הבורות של קרין גורן.
 
המצרכים לעוגה
 
4 ביצים
¾ כוס שמן
½ כוס סוכר
 1כוס שוקולית (140 גרם אבקה)
½ כוס חלב
 1כוס קמח תופח (140 גרם)
 
קרם שוקולד
 
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה נוטלה
1 כפית קוניאק / רום / ליקר שאוהבים (לא חובה)
 
ממיסים בקערית (אחרי שהעוגה מתקררת) את השמנת מתוקה עם השוקולד כדקה וחצי במיקרו.
מערבבים עד המסה מוסיפים את הנוטלה והקוניאק ומערבבים לקרם אחיד וחלק.
 
אופן ההכנה

מערבבים את כל מצרכי העוגה לעיסה אחידה.
יוצקים לתבנית מס' 24 ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.
מצננים את העוגה ובעזרת הצד האחורי של כף עץ יוצרים כ- 15 בורות כמעט עד תחתית התבנית.
יוצקים את קרם השוקולד החם על העוגה. הבורות יתמלאו והקרם יצפה את העוגה.
 
 
* בקיץ לאחסן את העוגה במקרר בחורף אפשר בחוץ.
  אני אוהבת לאכול את העוגה קרה אך ניתן לחמם כמה שניות במיקרו ...

 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים