ממיסים בקערית (אחרי שהעוגה מתקררת) את השמנת מתוקה עם השוקולד כדקה וחצי במיקרו.
מערבבים עד המסה מוסיפים את הנוטלה והקוניאק ומערבבים לקרם אחיד וחלק.
אופן ההכנה
מערבבים את כל מצרכי העוגה לעיסה אחידה.
יוצקים לתבנית מס' 24 ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.
מצננים את העוגה ובעזרת הצד האחורי של כף עץ יוצרים כ- 15 בורות כמעט עד תחתית התבנית.
יוצקים את קרם השוקולד החם על העוגה. הבורות יתמלאו והקרם יצפה את העוגה.
* בקיץ לאחסן את העוגה במקרר בחורף אפשר בחוץ.
אני אוהבת לאכול את העוגה קרה אך ניתן לחמם כמה שניות במיקרו ...